Stripe & CPACarge: Betalingsbehandlingsgebyrer

Behandler betalinger på TaxDome er gratis. Du betaler kun standard gebyrer for betalingsbehandlingsplattform, som automatisk beregnes når en klient foretar en betaling.

Alle betalinger på TaxDome er gjort gjennom Stripe og/eller CPACarge, den ledende online betalingsbehandlingsplattformer for Internett-bedrifter. Bruk enten en eller begge. Du må koble til minst én av dem for å godta kreditt-/debetkort- eller bankoverføringer på en sikker måte via TaxDome regnskap.

Dekket her:

Stripe betalingsbehandlingsgebyrer

Stripe betalingsbehandlingsgebyrer varierer avhengig av land. Klikk på en av de nedenfor for å finne ut mer om Stripe gebyrer:

USA

De Stripe behandlingsgebyret for kreditt- og debetkort utstedt i USA er 2,9 prosent + $0,30 per vellykket korttransaksjon. Beløpet er det samme for alle typer kort. Det er en ekstra avgift på 1 prosent for internasjonale kort. Hvis valutakonvertering er nødvendig (avgiftsvalutaen er forskjellig fra utbetalingsvalutaen din), påløper også et konverteringsgebyr på 1 prosent . Det er ingen gebyr for mislykkede transaksjoner.

For behandling av ACH direkte belastning, Stripe belaster et gebyr på 0,8 prosent begrenset til $5,00 for standard oppgjør, 1,2 prosent for to-dagers oppgjør, og $1,50 per umiddelbar bankkontovalidering. Gebyret for mislykkede ACH direkte belastningsbetalinger er $4,00 og $15,00 for omstridte betalinger.

Canada

De Stripe behandlingsgebyret for kreditt- og debetkort utstedt i Canada er 2,9 prosent + $0,30 per vellykket korttransaksjon. Beløpet er det samme for alle typer kort. Det er en ekstra 0 . 8 prosent gebyr for internasjonale kort. Hvis valutakonvertering er nødvendig (avgiftsvalutaen er forskjellig fra utbetalingsvalutaen din), påløper også et konverteringsgebyr på 2 prosent . Det er ingen gebyr for mislykkede transaksjoner.

For behandling av forhåndsgodkjente debiteringer Stripe belaster et gebyr på 1 prosent + $0,30 begrenset til $4,00 per vellykket korttransaksjon og $0,80 gebyr per øyeblikkelig verifisering. Gebyret for mislykkede og omstridte PAD-betalinger er $4,00 .

Australia

De Stripe behandlingsgebyret for kreditt- og debetkort utstedt i Australia er 1,75 prosent + $0,30 per vellykket korttransaksjon. Beløpet er det samme for alle typer kort, inkludert American Express. Gebyret for internasjonale kort er 3,5 prosent + $0,30 per vellykket korttransaksjon. Det er ingen gebyr for mislykkede transaksjoner.

For behandling, BECS avtalegiro Stripe belaster et gebyr på 1 prosent + A$0,30 begrenset til A$3,50 per vellykket transaksjon. Gebyret for mislykkede og omstridte BECS direkte belastningsbetalinger er A$2,50 .

New Zealand

De Stripe behandlingsgebyret for alle kort er 3,7 prosent + $0,30 per vellykket korttransaksjon. Det er ingen ekstra avgift for internasjonale kort eller mislykkede transaksjoner.

Storbritannia

De Stripe behandlingsgebyret for kreditt- og debetkort utstedt i Storbritannia og de fleste europeiske land er 1,4 prosent + £0,20 per vellykket korttransaksjon. Beløpet er det samme for alle typer kort. Gebyret for internasjonale kort er 2,9 prosent + £0,20 per vellykket korttransaksjon. Det er ingen ekstra avgift for mislykkede belastninger.

For Bacs Direct Debit er det 1 prosent + 0,20 £ per vellykket bankkontotransaksjon. 

Europa

De Stripe behandlingsgebyrene for de fleste europeiske land er de samme. Beløpet er forskjellig kun i Sveits og Norge (se nedenfor).

De Stripe behandlingsgebyret for kreditt- og debetkort utstedt i de fleste europeiske land er 1,4 prosent + € 0,25 per vellykket korttransaksjon. Beløpet er det samme for alle typer kort. Gebyret for internasjonale kort er 2,9 prosent + € 0,25 per vellykket korttransaksjon. Det er ingen ekstra avgift for mislykkede transaksjoner.

De Stripe behandlingsgebyret for kredittkort utstedt i Sveits er 2,9 prosent + Fr 0,30 per vellykket korttransaksjon. Det er ingen ekstra avgift for internasjonale kort eller mislykkede transaksjoner.


De Stripe behandlingsgebyr for kredittkort utstedt i Norge er 2,4 prosent + Kr 2 per vellykket korttransaksjon. Beløpet er det samme for alle typer kort. Gebyret for internasjonale kort er 2,9 prosent + Kr 2 per vellykket korttransaksjon. Det er ingen ekstra avgift for mislykkede transaksjoner.

For SEPA Direct Debit er det 0,35 euro per vellykkede bankkontotransaksjon. 

CPACharge gebyrer for behandling av betalinger

oppmerksomhet

Vær oppmerksom på dette: Som standard er alle CPACharge-kontoer opprettet med en geolokaliseringslås som begrenser behandling av betalinger fra land utenfor USA og Canada. Hvis du planlegger å motta betalinger fra andre land, kan du kontakte CPACharges supportteam.

Gebyrer for eksisterende CPACharge-kunder 

CPACcharge er $10/måned for alle kort- og sjekkbetalinger online (dette kan fravikes for alle TaxDome kunde som registrerer seg som en ny konto hos CPACharge). Sjekk CPACcharge-nettstedet for endringer i behandlingshastigheten .

  • Standard : 2,95 prosent behandlingsgebyr + $0,20 per transaksjon
  • American Express: 3,75 prosent behandlingsgebyr + 0,20 dollar per transaksjon
  • eCheck: 1 prosent behandlingsgebyr( maks. 5,00 USD per transaksjon).
  • ClientCredit: 4,95 prosent behandlingsgebyr

Ytterligere gebyrer kan påløpe avhengig av kredittkortet. Finn kortet nedenfor for å finne ut mer om spesifikke CPACharge-gebyrer.

Tips

Merk: Disse gebyrene gjelder ikke for alle transaksjoner. Her er gebyrene følgende kort kan inkludere:

Visum

Tips

Merk: FANF for transaksjoner med kort betales i henhold til en annen taksttabell. Kontakt CPACharge for mer informasjon.

Mastercard

American Express

Gebyrer for nye kunder registrert via TaxDome

CPACharge-gebyret på 10 USD/måned frafaller for alle TaxDome -kunder som registrerer en ny konto hos CPACharge. Alle behandlingsgebyrer er de samme som angitt ovenfor.

oppmerksomhet

Vær oppmerksom på dette: CPACharge kan gjeninnføre den månedlige avgiften for kunder som ikke behandler $6 000 i løpet av en 6-månedersperiode gjennom TaxDome og CPACharge-integrasjonen.

Besvarte dette spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingene Det oppstod et problem da du sendte inn tilbakemeldingen din. Vennligst prøv igjen senere.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss